Einde Seizoensfeest De Swingel

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: MFC De Swingel

Einde seizoen 2015: feest in en om de Swingel met een Bbq en muziek.

Waarom het einde seizoensfeest? Uiteraard de gezelligheid. Het bij elkaar brengen van jong en oud. Met elkaar omkijken naar wat er is geweest en natuurlijk wat er nog gaat komen. Ook een mooie gelegenheid om met ons van gedachten te wisselen over wat jij denkt wat bij de Swingel past, en wat niet. Welk initiatief juich jij toe? En wat zou je nog graag eens willen in de Swingel?
Wat je krijgt is een bbq van topkwaliteit. Met diverse soorten vlees, verschillende salades en stokbrood met kruidenboter. Allerlei sauzen en op verzoek kunnen we natuurlijk patatjes of aardappelschijfjes bakken. Omdat het schitterend weer wordt mag een frisse salade niet ontbreken. Muziek wordt hoogstwaarschijnlijk een DJ. Dit om zoveel mogelijk verschillende soorten muziek te kunnen laten horen. Zo lang de mensen nog aan het eten zijn proberen we de muziek op een zo laag mogelijk pitje te houden zodat iedereen ongestoord met elkaar in gesprek kan.
Dan de kosten. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Je bent niets verplicht. Wil je alleen een borreltje en geen bbq, dan kan dat. Wil je alleen een bbq en geen borrel? Dat kan ook. Wil je beide? Ook dat kan.swingel

Wij hebben de volgende mogelijkheden.
pakket A Alleen bbq (all you can eat) kost € 15,- p.p
pakket B Consumptie munten voor € 1,67 p.st. (3 voor € 5,-)
pakket C Of een all in pakket (all you can eat en vrij drinken) voor € 35,- p.p
Begin en eind tijd van de festiviteiten bepaal je zelf. Wij zijn er vanaf 16:00 uur en hoeven niet vroeg naar huis.
Aarzel niet en doe mee! Opgave kan op allerlei manieren. Langskomen in de Swingel, bellen, mailen, wat je wilt. Graag zouden we een week van te voren je opgave binnen hebben. Dit is vooral belangrijk voor de BBQ, dit natuurlijk in verband met het bestellen van het vlees.
Voor vragen of aanvullende informatie kun je gerust met ons bellen of mailen. Langskomen kan iedere dag vanaf 16:00 uur. Telefoonnummer van de Swingel is: 0516 – 480741 en het mailadres is: info@swingel.nl

Graag zien we je op 17 juli!

Eric en Trientsje

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: MFC de Swingel: nieuws van het bestuur - Wijnjewoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *