Dorpsbudget 2015

dorpsbudget monopoly (1) Aanvraag voor een bijdrage vóór 15 april 2015 indienen.

Wat is het dorpsbudget en op welke wijze kunt uw aanvraag indienen

Het dorpsbudget is een jaarlijkse bijdrage van de gemeente waarmee de gemeente de dorpen vrijheid geeft om naar eigen inzicht projecten en activiteiten te ondersteunen die de leefbaarheid in het dorp versterken en de burgerparticipatie vergroten.
De werkgroep dorpsbudget, bestaande uit Sybout Posthuma Linthorst, Ruurd van der Woude, Henk van Straten en vanuit Plaatselijk Belang Janny Copeland en Grietje Rooks, zullen de aanvragen beoordelen vanuit de vastgestelde criteria vanuit de gemeente en middels de richtlijnen die de werkgroep heeft opgesteld. Gewerkt met een standaardaanvraag formulier.dorpsbudget monopoly (2)
Voor 2015 heeft Wijnjewoude een bedrag van € 4.144,80  ontvangen van de gemeente; dit bedrag is op gebouwd uit een basisbedrag van € 2.500,00 verhoogd met een bedrag van € 0,80 per inwoner.

Wat moet u doen om in 2015 in aanmerking te komen voor een bijdrage?

U vult het aanvraagformulier in waarin u in het kort omschrijft voor welk project of activiteit u het geld wilt gaan besteden. Lees eerst de richtlijnen van de werkgroep dorpsbudget Wijnjewoude. De aanvraag moet uiterlijk 15 april 2015 binnen zijn.

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via de mail of bellen met Grietje Rooks tel. 0516-491350.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *