Weer

mei 22 - wo
Wijnjewoude, NL
17°C

Sponsoren

Dorpsagenda

Op avontuur in de natuur

22-05-2024

Campings

In en om Wijnjewoude zijn diverse campings te vinden, veelal in de natuur waardoor u heerlijk kunt genieten van de bosrijke omgeving.

Hieronder vind u een overzichtje van diverse kampeergelegenheden.

Campings in Wijnjewoude:

Natuurcamping De Ikenhiem Wijnjeterp
Het is een bescheiden en sfeervolle camping met ruimte voor 15 kampeerplekken en 2 camperplekken waarbij elektra en water beschikbaar zijn. Ook aan de kinderen is gedacht. Er zijn eenvoudige en charmante speelvoorzieningen aanwezig..
Minicamping Wijnjeterp
Als u van fietsen, wandelen, vissen, kanovaren of gewoon een mooie rustige omgeving houdt, bent U bij ons aan het juiste adres. De camping ligt aan de Opsterlandse Compagnonsfeart, die bekend staat als de turfroute. Lees verder >>
Camping Ikeleane
Kom nu kamperen in het bosrijke gebied van Friesland. Een bijzonder kindvriendelijke camping met animatieteam, zwembad vlak in de buurt, superschoon sanitair en diverse speeltoestellen. Lees verder >>
 

Camperplaats Op het Eind
Een camperplaats in de tuin bij de vijver, waar plaats is voor vijf campers.
Een fijne plek voor één nacht of een paar dagen. Vanaf de camperplaats kun je de omgeving verkennen. In de omgeving vind je het Weinterper Schar, de Duurswouderheide, ‘t Oude Bosch, de bossen van Beetsterzwaag-Olterterp en de Bakkeveense Duinen, er zijn volop wandel- en fietspaden.

 

Ook op deze pagina adverteren? Neem contact op.

———————-

Overige in de omgeving:

  • Vakantiecentrum ’t Hout
  • Recreatiecentrum De Waldsang
  • SVR Camping It Kroeske Beamke
  • Kiva Farm
  • Camping het Koningsdiep
  • minicamping De Haneburcht
  • Mini camping Utsicht