Berichten van Plaatselijk belang

Buiten schijnt de zon, de vogels fluiten en het ruikt al een beetje naar het voorjaar. De drang om naar buiten te gaan is groot, niet alleen vanwege de lentekriebels maar ook doordat we ons willen ontworstelen aan het opgesloten gevoel door de lockdown.

Wij hebben grote bewondering voor de manier waarop er in ons dorp wordt omgegaan met de huidige crisis. Het afgelopen jaar zijn er veel mooie initiatieven ontstaan om de saamhorigheid te stimuleren en worden er creatieve oplossingen gevonden om alle beperkende maatregelen beter te kunnen verdragen. Wij willen op deze plaats iedereen bedanken die zich het afgelopen jaar heeft ingezet om deze crisis wat draaglijker te maken.

Vorig jaar hebben wij onze Algemene Ledenvergadering (ALV) moeten afgelasten en hadden we goede hoop dat het dit jaar wel door zou kunnen gaan. Helaas is dat nog niet mogelijk en zijn wij genoodzaakt de ALV wederom af te gelasten. Hieronder vind je het jaarverslag en de financiële verantwoording van het afgelopen jaar. Vragen en opmerkingen hierover kun je met ons delen via de onderstaande contactgegevens.

Wij hopen dat het snel weer mogelijk is om elkaar te zien en spreken. Op straat, bij ons spreekuur, in de feesttent, of wellicht in de supermarkt… Tot die tijd: blijf sterk, blijf gezond en pas goed op jezelf en elkaar!

Theo van Linde
Voorzitter Plaatselijk Belang Wijnjewoude

Lees hier:

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *