Berichten van Plaatselijk Belang maart 2020

Op dinsdag 24 maart zal de jaarlijkse ledenvergadering van Plaatselijk Belang plaatsvinden. De agenda en stukken voor deze avond vind je hier:

Werkgroep speeltuinen
Kinderen moeten kunnen klimmen en klauteren en daarom zijn de speeltuinen niet weg te denken uit Wijnjewoude. Om die reden is er een werkgroep in het leven geroepen om zich in te zetten voor de speeltuinen. Buurtvereniging de Nije Buurt is al heel ver met plannen voor de Te Nijenhuiswei en Noormanstrjitte. Maar ook voor de nieuwbouw speeltuinen moet er een plan komen voor vervanging van de speeltuin aan de Bremerheide en voor een nieuwe speeltuin aan de Gentiaan. Na een oproep op Facebook hebben we een paar aanmeldingen gehad van geïnteresseerden die mee willen denken in deze plannen. Via de Bân, website en facebook zullen we je op de hoogte houden van wat de ontwikkelingen zijn. Heb je een vraag of opmerking, dan komen we graag in contact met je.

Brengpunt Groenafval Ureterp
In maart kunt u uw tuinafval elke zaterdag van 09:00 – 13:00 uur brengen naar het Brengpunt Groenafval (Mounleane 12, Ureterp)

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *